Therapie Delft

Het draait allemaal om jou

Dat begint bij mij in therapie bij onze eerste gesprekken. Ik neem de tijd. Je kunt goed je verhaal doen. Je zult merken dat je gehoord wordt. En dat ik niet klakkeloos conclusies trek.

Ik zal doorvragen op sommige onderwerpen. In de veilige omgeving van onze gesprekken merk je dat je echt alles kunt vertellen. Ook die zaken die je moeilijk kunt verwoorden, of die moeilijk zijn om uit te spreken.

Zo krijg ik met Therapie Delft een beeld van je klacht, maar vooral ook van jou.

Zo zie ik jou

Je klacht is maar een klein onderdeel van de behandeling. Een belangrijk deel – want aanleiding en doel. Maar dat was het. De rest wordt gemaakt door alle andere dingen die jij kunt, wilt en doet.

Waarschijnlijk voelt het nu niet zo, maar ik zie jouw talenten, je kwaliteiten en je kracht. Ik richt de behandeling van Therapie Delft er op in, gebruik niet zomaar de methoden die werken, maar die werken én bij jou passen.

Er kan van alles gebeuren

Ik maak het niet moeilijker of zwaarder dan het al is. Ik ga je helpen en dat doe ik betrokken, duidelijk en ook snel. Natuurlijk kan er gedurende de behandeling van alles gebeuren, maar in de regel zijn we met Therapie Delft na 8 behandelingen waar we wezen willen.

Therapie Delft voor uiteenlopende klachten

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij mij. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

Contact Psycholoog Delft

Voor het maken van een afspraak of persoonlijk advies kun je contact opnemen. Mijn praktijkassistente kan al je vragen beantwoorden, ook als je twijfelt of je naar een psycholoog kunt gaan. Bel ons op 085 4015 337.