Relatietherapie Delft met relatietherapie

Relatietherapie in de buurt van Delft
Let op relatietherapie volgen kan niet bij al onze psychologen in Delft dit is alleen mogelijk bij Merel van der Spoel in De Lier nabij Delft. Merel van der Spoel kan heel goed helpen bij jullie relatieproblemen. Meer over relatietherapeut Merel van de Spoel? Bekijk mijn website voor meer informatie: Psycholoog de Lier

Dit is niet zomaar een relatie dipje

Elke relatie kent zijn ups en downs. Maar nu is het anders. Jullie vechten elkaar de tent uit, of jullie vermijden elkaar, situaties of bepaalde onderwerpen. Ieder zit nu op zijn eigen eilandje.

In relatietherapie? Pfoe…

Voor veel koppels is het een ongemakkelijk idee: gaan praten met een relatietherapeut in Delft. Je vraagt je af wat een relatietherapeut kan doen wat jullie zelf niet kunnen. En tja, het is wel heel intiem allemaal wat jullie te bespreken hebben.

Echte hulp van een relatietherapeut

Relatietherapie Delft is toch het beste bij een vastlopende relatie (en trouwens, ook als het goed gaat in jullie relatie kan een relatietherapeut jullie veel verrijking bieden). In de eerste plaats omdat er iemand bijkomt die jullie weer met elkaar in gesprek kan brengen. Want daar schort het nu zeker weten aan. Anders dan vrienden en familie ben ik als relatietherapeut in staat jullie allebei te laten spreken, maar belangrijker nog: te laten luisteren. Daarbij herkent de relatietherapeut patronen in jullie ‘chemie’ en kan ik jullie handvatten geven om daar uit te gaan breken.

Relatietherapie Delft: jullie moeten wel willen

Dit klinkt misschien als een open deur, maar het is wel waar. Net als bij elke therapie gaan jullie het werk doen. Dat moeten jullie wel willen. Allebei.

Nu kan het zo zijn dat tijdens de therapie één van jullie (of jullie samen) tot de conclusie komt dat er geen weg meer is voor jullie samen. Als relatietherapeut kan ik jullie helpen om op een respectvolle manier de relatie te beëindigen. Zeker als jullie kinderen hebben is het belangrijk om ook het afronden van jullie relatie met zorg en aandacht te doen.

Onverwacht

Na al die jaren denk je elkaar door en door te kennen. En dat is waarschijnlijk in veel verschillende opzichten ook zo. Toch kunnen er in relatietherapie zaken boven water komen over jezelf en de ander waar jullie allebei van kunnen schrikken. Wat dat betreft is relatietherapie Delft echt een herontdekking van jezelf, de ander én jullie samen.

Heb je vragen over je relatie?

Kijk dan even op het gratis forum over relatietherapie van Psycholoog NU! In dit forum kun je anoniem en gratis al je vragen stellen aan ervaren relatietherapeuten uit het hele land, waaronder ik zelf.

Relatietherapie Delft

Voor het maken van een afspraak of persoonlijk advies kun je contact opnemen. Mijn praktijkassistente kan al je vragen beantwoorden, ook als je twijfelt of je naar een psycholoog kunt gaan. Bel ons op 085 4015 337.